FORGOT YOUR DETAILS?

Persoonlijk contact

Dutch Web Center Service staat voor persoonlijk contact. Wij hebben als doel om u te begeleiden naar zelfredzaamheid waarin u met veel plezier uw eigen website kunt onderhouden en actualiseren. Uiteraard staan wij altijd voor u klaar om u verder te helpen als u er even niet uitkomt.

Het Dutch Web Center heeft wereldwijd contacten waar door wij de beschikking hebben over de nieuwste innovaties. De exclusiviteit van uw website kan hierdoor altijd worden gewaarborgd.

Advies

Dutch Web Center is specialist in onderhoud en beheer van professionele websites. Samen met u maken wij een website die past bij uw wensen en budget.

Check icon service Onafhankelijk advies.
Check icon service Ondersteuning in het onderhouden van uw website
Check icon service Ondersteuning in het actualiseren van uw website

Tarief

Advies is altijd vrijblijvend bij Dutch Web Center. Degelijke handelingen/verrichtingen aan uw website worden alleen gefactureerd.

Gedurende de eerste 14 dagen dat uw website wordt ontwikkelt en geïnstalleerd, zijn alle servicekosten gratis. Het staat u geheel vrij om contact met ons op te nemen en wij helpen u graag verder.

De servicekosten worden op uurbasis gefactureerd. In 2016 is ons uurtarief € 25 (exclusief BTW).

Advies nodig?

Voor deskundig advies kunt u altijd Dutch Web Center raadplegen via ons contactformulier. Wij zullen u uiterlijk binnen 48 uur een reactie geven.

Contact

TOP