FORGOT YOUR DETAILS?

Registreer uw domeinnaam

[wpdomainchecker width="460" button="Check"]

Beter vindbaar

Websites die wij realiseren zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google. Dit bevorderd de positie van uw website in zoekmachines.

Razendsnel & veilig

Dutch Web Center host websites op razendsnelle Google Cloud servers. Google Cloud hanteerd strenge beveiligingsmaatregelen.

Passend design

Wij laten de website of webshop passen bij uw bedrijf. Samen met u creëren wij een concept die aansluit op uw bedrijf.

Mobiel vriendelijk

Ongeveer 50% van het internet verkeer wordt gedaan via mobiel. Het is dus noodzakelijk om hierop in te spelen.

Wat klanten zeggen:

Wilma BeuvingHealth Store
Dutch Web Center werkt gedegen en professioneel. Afspraken worden nagekomen en er wordt met de klant meegedacht, erg fijn! Op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen zodat site's altijd up-to-date zijn. Goed bereikbaar via telefoon etc. Een aanrader!
Ramona MulderCamping de Watermolen
We werken al een paar jaar met Johan van Dutch Web Center. En met volle tevredenheid. Hij is er altijd snel bij als er problemen zijn... en lost het goed op. Wij kunnen hem zeker aanbevelen.
PatrickBiobac
Ons bedrijf levert producten wereldwijd waardoor wij nogal wat eisen stellen aan de websitebouwer. Wij zijn uiteindelijk bij Dutch Web Center terecht gekomen omdat Johan in ons netwerk bekend staat als uitermate betrouwbaar en dat hij altijd van de laatste ontwikkelingen op de hoogte is. Dat was precies waar wij naar op zoek waren want de ontwikkelingen gaan razendsnel. Johan heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen want hij doet nu ook de internetmarketing en zorgt ervoor dat alle nieuwe ontwikkelingen meteen geïmplementeerd worden.
Goitse van WijkAutogarage van Wijk
Dutch Web Center onderhoud mijn website en doet dit geweldig.
TOP